tmp_131003 L4U recepce 30002 copy-703359960

RECEPCE STOMATOLOGICKÉHO CENTRA ECS


interier

  • Místo stavby: Vladislavova 17, Praha 1 – Nové Město
  • Investor: Evropské centrum stomatologie Praha, s.r.o.
  • Projektant: Ing. arch. Vojtěch Vecán
  • Studie: 2013

Místo stávající podoby vstupní části stomatologického centra, které bylo vybudované dle našeho projektu již v roce 2004 v nové administrativní budově v centru Prahy, jsme klientovi navrhli změnu designové koncepce recepčního pultu, osvětlení a čekárny pro pacienty. Organické formy nábytku a vybavení jsme doplnili o živou zelenou stěnu za recepcí.

S ohledem na rozhodnutí investora o přesunu kliniky do větších prostor na jiné adrese se úpravy nerealizovaly.

 

tmp_131003 L4U recepce 30002 copy-703359960
tmp_131003 L4U recepce 30001 copy-309676072

Share the project with others: